Urn Kopen met iDEAL

Ofschoon het online kopen van goederen en diensten voor veel mensen gemeengoed is geworden, is het voor veel andere mensen nog steeds een taboe. Bij deze mensen zit de angst voornamelijk in het online betalen van deze goederen en diensten. Toch is dit helemaal niet nodig want met iDeal urn aanschaffen is volkomen veilig.

Door met het systeem van iDeal urn kopen te gaan zorgt u er voor dat uw online betaling volledig veilig en geheel anoniem zal zijn. Dit is niet iets dat wij alleen zeggen en waar natuurlijk het bedrijf achter iDeal het mee eens is, het is een feit waar vrijwel alle online winkels van op de hoogte zijn. Daarom wordt ook door vrijwel alle Nederlandse online winkels het iDeal betalingssysteem aangeboden als optie om veilig online te betalen. Een urn kopen met iDeal dank haar veiligheid omdat het voor het gebruik niet nodig is om persoonlijke en financiële informatie via het internet te versturen. Alle gegevens die uitgewisseld worden zullen via versleutelde verbindingen overgedragen worden waarbij u alleen in verbinding staat met beveiligde servers die onder continu toezicht staan. Dit zorgt er voor dat u met een betaling door middel van iDeal veilig urn kopen kunt bij de urnshop die u op deze website zult vinden. Hierbij is het ook erg mooi meegenomen dat uw persoonlijke en financiële gegevens ook niet inzichtelijk zullen zijn voor de webshop. Hierdoor zal bijvoorbeeld een Boeddha urn kopen met iDeal u precies het rustige en vredige gevoel geen waar het aanbidden van Boeddha bekend om staat.

Het bedrijf dat het iDeal betalingssysteem uit voert is eigendom van de gezamenlijke Nederlandse banken. Hierdoor zal er niet een bank meer voordeel bij dit systeem hebben en kunnen alle klanten van deze banken van dit systeem gebruik maken. Voorwaarde voor het bij een urn kopen iDeal gebruiken is wel dat u in het bezit bent van een bankrekening bij één van deze Nederlandse banken en toegang hebt tot online bankieren. Het feit dat alle banken gezamenlijk de dienst bij dit bedrijf uitmaken en u een online bankrekening moet hebben is wat het iDeal systeem zo uniek en ook zo veilig maakt. Een urn kopen met iDeal begint zoals gebruikelijk met het in de winkelwagen plaatsen van de door u gewenste urn of urnen. Op het moment dat u uw gegevens voor aflevering en facturatie hebt ingevuld moet u een betalingsoptie kiezen. Zodra u hierbij met iDeal urn kopen wilt om uw betaling uit te voeren zult u doorgestuurd worden naar een beveiligde server van iDeal. De verbinding die dan gemaakt wordt is volledig versleuteld zodat alles w2at u verstuurd niet leesbaar is voor anderen. De verbinding die voor de betaling van de urn kopen met iDeal wordt gebruikt is dezelfde verbinding die ook gebruikt wordt op het moment dat u aan het internet bankieren bent. Sterker nog, u zult op het inlog scherm van uw online bankrekening terecht komen waar het met iDeal urn betalen verder afgehandeld zal worden over deze veilige en versleutelde verbinding.

Hiervoor zult u in moeten loggen met de login gegevens van uw online bankrekening. Zodra u dit gedaan hebt zult u een betalingsscherm te zien krijgen waarin alle betaal gegevens die bij de urn kopen met iDeal horen al ingevuld staan. Deze gegevens zijn door de urnshop meegestuurd naar iDeal op het moment dat u door werd gestuurd naar iDeal om uw betaling te bevestigen. Het bevestigen van uw betaling zult u moeten doen op de voor uw bank en uw online bank rekening gebruikelijke manier. Zodra u de betaling bevestigd hebt en daarvan de bevestiging van uw bank hebt gekregen is het veilig urn kopen van uw kant afgerond en kunt u uit loggen van uw online bank rekening. Het bedrijf achter iDeal zal op dit moment het geld van uw rekening overschrijven naar een eigen rekening. Direct hierna zal het geld vervolgens over geschreven worden naar de urnshop onder vermelding van de betalingsgegevens die de urnshop zelf toegekend heeft. Voor de urn kopen iDeal gebruiken zal hier bewijzen in hoeverre uw betaling anoniem is want de enige gegevens die de urnshop te zien krijgt is het betalingskenmerk dat zijzelf gegeven hebben en een rekening nummer dat aan iDeal toebehoord. De urnshop zal bij het urn kopen met iDeal uw rekening nummer of andere gegevens dus helemaal niet te zien krijgen. Dit maakt het gebruik van iDeal voor het doen van online betalingen dus ook zo ontzettend veilig. U kunt gerust stellen dat met iDeal urn kopen dus net zo veilig is als het online bankieren en daar vertrouwen we allemaal op.